Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VÄLJER VÄGEN....

Skälen till att jag valde vägen,
den tiden som brände vid en,
ser tillbaka vad hände?

Såg inte dessa som mina val, det
gör jag idag, ser alternativen på
den krokiga stigen.

Står i vägskälen, att vara med i
tanken, ibland så svår. Tar emot
glädjen, Väljer sen går, inget jag
bara får.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-03-15 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström