Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammor kan...

Kallas en ensam mor på vift...
Då hon hoppat av sitt hemma skift...
Lämnat barnen kvar
då annan roll hon har...
Barnledig och just nu ej i drift...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 20:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Din penna kan minsann rimma,
huvudet ditt nog även trimma,
din inre väl just motor sköna,
skriva här en o annan skröna,
vers på vers skriva som glimma,
tänka sig vad som hända i var timma...
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt