Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ULLIGT KRULLIGT GULLIGT

Tacktäcket bör vi ge ett plus
till dess allra minsta lilla tuss...
För ull som värmt oss
och klätt upp oss förstås
gett sittunderlag till vår stuss...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt