Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALLAR MIG INTE POET....

Jag kallar mig inte poet, skriver i enkelhet, ner
mina kännslor, funderingar. När jag ser olika
tankarnas förgreningar.

Denna frihet är till för alla, behöver inte med
dom fina orden skallra. Är bara en enkel person
som tar mig ton, det jag skriver är en reflektion.

Vill i ödmjukhet fortsätta vandra, lära mig leva,
acceptera mig själv, andra. hoppas på överseende
med det, skriver bara så att ni vet. ;-)




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-17 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström