Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid likadant...

Sängen är ju en magisk vrå
när man äntligen vilan skall nå...
Då hålls man vaken
på grund av den saken..
Av allt man glömt av att göra då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-17 20:02



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Grattis till placeringen,den har du skrivit bra
2020-03-18

  limerick
Grattis till placeringen!
2020-03-18

  Solstrale VIP
Känner igen så väl ... Du slog huvudet på spiken ... Aj aj aj!
2020-03-18

  ULJO
Tänk att när man hamnar i horisontellt läge sömnen är helt väck
2020-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Underbart med texter att läsa, som att bildat bröd får jäsa, äta och umgås känns allra bäst, oavsett tillvaron är en dansande häst, ett gott o rungande skratt, lockar en verkligen till nya spratt, till att själv skapa och stoja, träffa människor i alla åldrar o med dem skoja, mitt i melankolin och sorgen, trots att politiker lovar hålla 'borgen'...
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt