Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla dig

När andetag dödar
Den du älskar mest
När isolering från de kära
Är en vänlig gest
När samvaro förgör
Förstör
Och skräcken flödar
Stilla dig
Stilla dig då
Andas
Se klart
Gör vad du kan
Dra ditt strå
När kaoset far runt
Livet känns tunt
När ingen är skonad
Isär är försonad
Stilla dig
Stilla dig då
Andas
Se klart
Gör vad du kan
Dra ditt strå

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP