Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mer

Så du är lite mer röst
Rörelse
Känsla som faller utanför hörnen
Sorg som väller ut
Fasor som förlamar
Glädje som skrattas
Lycka som studsar
Ilska som skriks
Så du är lite mer
Än vad som orkas med
Som ryms
Cirkeln omgiven av kvadrater
Så du är lite mer människa
Lite mer ensam
Lite mer sann
Lite mer

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-31 22:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så skulle jag vilja kunna tänka.
2023-11-01

  Stisse
Svårt att bli accepterad och respekterad för den man innerst är. Du fångar så fint att priset för att visa sitt sanna jag kan bli avvisning och ensamhet.
2023-11-01

  BenGust VIP
Att kunna ta det onda med det goda.
Svårt. Men ett måste för att gå vidare.
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP