Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker i ljus

När vi delar
mörkret
tvingar vi fram det i
ljuset


@ Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-13 07:11



Bookmark and Share


    Artocrates VIP
Eureka! Eureka! Strålande den var väldigt bra.

Den föra komentaren la jag till en glödlampa som smiley men den böt ut den till ett frågetecke istället. vet inte varför.
2024-03-29

    Artocrates VIP
Eureka ??
2024-03-29

  Snödis VIP
Fin! Bra radbrutet!
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP