Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev inte för mig

Jag vill inte
Att du ska leva för mig
Inte att du ska dö
Bara vilja finnas
Vara kvar

Lämna mig inte med ansvar
För ditt liv
Lämna inte livet
I mina händer

De är små
Jag kan inte hålla
Dig kvar
Bara genom att vara
Ditt barn

Tyng inte mina axlar
Med bottenlöst mörker
Be mig inte vara ljuset
Skratten
Bära oss båda
När jag är din börda

Bara älska mig
Lek
Laga mat
Hämta mig på förskolan
Innan de stänger

Lev inte för mig
Lev för dig

@ Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-29 15:21



Bookmark and Share


    Artocrates VIP
Man finner visa vuxna omogna, utan svar i tidig fas. de föddes utan en guide bok om att förstå. deras missförstånd och anspråk. de tagit sig an, som förespråkar inte ens förälders ansvar.

Den fick mig förbli breathless

Bra jobbat. Tummen upp.
2024-03-29

  Peter Kohlm VIP
Berörande, känns.
2024-03-29

  KYREUS of Sweden
Underbart om att förstå

- "enough is enough"!
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP