Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket omskriven dikt som jag skrev för första gången som tonåring. Mamma skulle inte överleva till våren.


Höst blues

Ditt liv klamrar sig fast
På fallna löv
Landar i vattenpölar
Porös vila i det lilla
Bland faror
Isande vindar
Våldsamma gungningar
Brännande sol
Som torkar ut hopp
Så gråt alla tårar
Droppa regn
På sköra löv i vatten
Bär liv till ytan
Du drunknar med hösten
Men jag väntas spira till våren

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-28 19:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Liv skört. Många gånger orättvist.
Så far tankarna ibland.
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP