Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kvinnor kan...

Nytta man har av: Särskrivning
gäller få ord till bäst av klyvning!
Gå från misslycka
och snabbt bli Miss Lycka!
Bara kvinns klarar så´n utdelning...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-18 17:04



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbara utdelningen!
2020-03-19

    ej medlem längre
En härlig lek med ord och tankar!
2020-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Någon har sagt att 'tron kan förflytta berg'. Men kommer berget, eller blir det så om någon 'ber get'?
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt