Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
respektera bubblan


rast


jag är snar att falla, kom ut ikväll
kriget kallnar, jag ligger med spioner
dansar till förbannad statistik, seg och säll
får fina fräscha fluktar, flera filjoner

grungen dukar gröna vågor, skogsrå
grannen spelar punkare och man är bäst
grillar planer mellan griller i en bärså
cremans glittrande corona gräddar fest

stenhög i en avfallshög bakom ladan
nio moln skuggar sjunde himlens kuk
glada bajsänglar kissar mig i kardan
andlös, nyrik, vårkär önskar jag var sjuk




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd