Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinn ut bara bort...

De ännu friska
väntar med bävan på
att de sjuka skall krya på sig
att virus drabbandet skall ta slut
så alla kan göra som förut
bara det allra enklaste
att ta sig ut...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-20 06:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Klockren analys av nuläget
2020-03-21

  Ezmeralda VIP
Ja hoppas att alla förstår att vi människor är så små och sårbara.
Hoppas de som inte vill ha fred tänker om.
2020-03-20

  ULJO
Världen har blivit upp och ner. Kanske lite för överdrivet. Vad vet jag.
2020-03-20

  Feliaxel VIP
Vi får hoppas att det inte blir så långvarigt
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt