Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" \'Cause the painkillers won\'t just make the space smaller"


Painkillers

Visst har jag kanske tvivlat
men de andra är bara bedövningssprutor
för att jag inte helt ska kollapsa på vägen

Visst har också de betytt något
(kanske rentav mer än de var värda)
men det är du som får mig att hålla balansen

Du är den enda som riktigt betyder något
men jag klarar mig inte utan de andra,
smärtstillarna,
när du är så långt ifrån

När jag ligger i snön och väntar
på att du ska hitta mig
tänker jag på att de andra aldrig kommer förstå

att de bara är bedövningssprutor
smärtstillare

För jag har gett dem mer än de är värda
jag har låtit dem stå i dina skor
fastän det hela känts fel

Men det är ju så
att de är bara där
för att de tror att det hjälper
och det gör det kanske

Fast i slutändan
så är de bara bedövningssprutor
smärtstillare

Och det är inte alltid de hjälper på mig

\'Cause the painkillers won\'t just make the space smaller




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:20



Bookmark and Share


  _Qexa
"För jag har gett dem mer än de är värda
jag har låtit dem stå i dina skor
fastän det hela känts fel"

..gillade jag. Du kan säga saker med de rätta orden.
Tummen upp för det!
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty