Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålen



Jag hade inte vaknat än
vet inte om jag någonsin
riktigt vaknat

Du ser på mig och ropar
mamma samtidigt som
du brister ut i ett leende

I samma sekund
färdas min kropp
ut i solstrålen
jag flyger
genom molnen
in i värmen
som du skapat

Jag måste ha legat
under tiotusentals
stenar och drömt
innan du kom till liv












Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-03-21 10:33



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fint och ömt författat.
2020-04-05

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2020-03-23

  Nils-Robert
Vilken fin kärleksdikt till sitt barn
2020-03-21

    Max Poisé
Wow! Snygg, klinisk och träffande! Bravo
2020-03-21

    ej medlem längre
Vilken kärleksförklaring! Den nära stunden när
känslorna får vingar och de lämnar den hårda marken för luft och värme.
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP