Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Du får inte lämna mig. Du vet kanske inte om allt det jag känner men du får bara inte gå. Alla kommer sakna dig så. Du gav oss lycka. Du var en duktig tjej. Varför du inte skulle vilja leva. Det förstår jag bara inte?! Kan du inte ge livet en chans?\"


Kära vän.

Du bröt min cirkel,
du ändrade mitt liv.
Du som alltid funnits där,
är nu borta för alltid.
Varför ville du dö?
Du som skrattade åt allt,
grät inombords.
Psykist förstörd,
hur gick det till?
Vi kunde inte veta vad som pågick inuti dig.
Vi kunde bara se dina sår och dina ärr.
Vi älskade dig så.

Nu är allt så mörkt, så svart.
Kistan är inte tom.
Du lyckades,
du nådde ditt mål.
Vi som finns kvar,
tänkte du någonsin på oss?
Du stöttade mig i nerförsbackar
och vi hjälpte varandra upp.
Vi skrattade och log.
Tills den dagen då du beslutade dig,
då du dog.
Det är dags för ett stort farväl.
Jag kommer sakna dig.
Älskar dig kära vän.




Fri vers av Wendela Selander
Läst 773 gånger
Publicerad 2004-10-19 19:15



Bookmark and Share


  Jenny*
Känsloladdat
2004-10-20

    Martina2
Välskriven, men den första frågan som föll in i mitt huvud är i fall den är självupplevd. MItt personliga svar hade varit Ja garanterat eftersom den är så välskriven och detaljerad. Samtidigt så är det ett bra sätt att bearbeta saker som har hänt genom att skriva...
2004-10-19

    tinky-winky
Oj då! vad hemskt! men du ger ut dina känslor i dikten! uttrycken i dikten är väldigt finputasde! väldigt vackert! jag blev berörd! är det sant? det måste jag nästan får reda på!
2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander