Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Oscar, Oh Oscar om du vore min...

Det sägs att bäst skådespeleri
spelas upp när vald Oscar dynasti...
Hyllas utav dem
som ej nåt pris tog hem...
Då det igen gick dem alla förbi...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-21 20:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim är då lustigt för, de vilka just som äras bör, så falla ord o ibland rollen, stundom nämns väl trollen, de vilka falla i farstun på gehör...
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt