Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att födas i rymdkarantän


Marssolen värmer, men luften är vinterkall och blåsten tränger genom hjärtat. Det är en oviss tid när sjukdomsland breder ut sig och existentiell ångest avslöjar hur främmande vi är inför varandras dagar, då varje möte på marknadsplatsen kan innebära smittorisk. Allting handlar om liv och död, varje sekund är etiska val och i nästa minut är framtiden förändrad. Det är som att osynliga pistolskott skjuter in tulpaner i drömmens kartritare medan himlen faller. Psykisk smärta är giftig, underminerar verklig konsekvensanalys av att vara på planeten och ständigt användas som försöksdjur i politiska misslyckanden. Andetag utan panik kostar, men panikslagna universella andetag har ett orimligt högt pris och snart kvävs årstiderna om ingen längre får leva i en fysisk sommar.






Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-22 12:20



Bookmark and Share


    violas
och så blev dina texter reella
2020-04-09

  Kungskobran VIP
Panik
skapar lik
2020-03-23

  Roger VIP
Briljant analys
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP