Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkyla och corona

Vinterörker kyla och is
är väl slöseri med livet på nogot vis
vi kommer ju varandra närmre
lättare
om det är sol och värme,
men just nu när det finns virus utan sans,
är det bättre att hålla viss distans.
Kanske sen i höst kan vi få en kram som tröst
och hålla varandra i den tvättade handen
och åter-knyta vänskapsbanden




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-23 10:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt blir livet annorlunda och det blir mycket hemmatid, undrar när allt blir som vanligt igen.
2020-03-25

  Kungskobran VIP
Vänta bara tills Corona baby boomen kommer i December
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP