Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor i hjärtat

 

Jag kan höra viskningarna

och hur det ekar från sprickorna

från de sprickor som bildats

i mitt trasiga hjärta

 

men jag hoppas också

att just du hör mig

ser mig där bortom ekot

 

jo jag kan se att du är undrande

undrande över min själs tomhet

den som nu länge

har avstått från allt 

det som varit lockande

 

ja jag kan känna dina andetag

det finns fortfarande ett sug

efter dig

 

men tack och lov

så har jag sett avgrunden

 

men du kan så klart urskilja

alla rynkor på min hud

de som döljer berättelserna om djupet

 

om det fasansfulla

där i begärets totala mörker

 

ja jag hör fortfarande viskningarna

från alla de tomma orden

från alla mina brutna löften

 

en lögnares lögner

blir för honom

ändå så nära sanning

han någonsin kommer

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-23 11:00



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livets bistra sanning diktad i klartext, som fyller mig med respekt.
2020-03-23

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Insikten den klara och kalla... den som fler borde tänka och uttrycka. Du har gjort det uttrycksfullt och fint.
2020-03-23

  alicja lappalainen VIP
Det innersta rör sig mot dåtiden.
2020-03-23

  ULJO
Din vishet talar sin tydlighet. Likt ett manifest för de förtappade
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP