Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra sig till, hjälper ej...

Hoppar du av skaldjursmat med mej?
Du hade lovat att komma, svika är ej OK!
Det var bestämt ju
så slopar du allt nu...
Jag som ju drömt räknatt med bara dej...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 18:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
din gäst fick kanske pest och krabbgång...
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt