Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKANS RÄTT....

Finns så mycket oförätter men tänker, reflektionen
då sanningens spegel blänker. ljuset, reningens tid.
Bränner den individ som bara sänker den sjuka svaga
för att pengar spara.

Dags nu, förändringar, vändningar. Det samlade
folkets sanningar, nu hjälper inga bortförklaringar.
Era planerade utrensningar, solklara fall av medhjlälp
till mord, här räcker inte längre era så kallade lagar,
ord.

Den lilla människans rätt har nu använt den storas
sätt. Ni har inte en chans, ni djävlar med gloria, kan
er historia. Reflektionen av sanningens ljus kommer
bränna bort den falska fassaden på era ruttnande
Hus. Bara början, inte slut, ni ska låsas in aldrig
släppas ut.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-03-24 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström