Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela vägen till dig

 

 

oändliga himmel

stjärnspelet vässas och suddas ut

om igen av mina långa andetag

den fryspunktsnära nattluften begränsar synfältet

runt skog och stuga breder grumlig skugga ut sig

svartgrå fyller den var vrå vart skrymsle

jag känner svärtan

jag rister till

modet sviktar av dess nästan oinskränkta närvaro

en stearinljuslåga om än ynklig i en fönstersmyg 

min suck av lättnad




Fri vers av Per Rydberg
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-24 10:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett glimtande hopp i mörkret.
2020-03-24

  Solweig Jansson VIP
Magi i vardagen !
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg