Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLI LITE GLADER...

Tankar som maler, vill komma ur
det som skaver, bli lite glader.

Hittar på nått bus, ett glädjerus.
Skämta, skoja prata lite goja.

blir tokig utan skämt. Kan inte va
alvarlig jämnt, vinden har vänt.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-03-24 12:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Utan skratt och glada skämt blir livet tråkigt och grått.
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström