Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLARA TANKENS FRID...

Enkelheten kan ibland
vara svårigheten, krångliheten.
Då stänger verksamheten av.
Den Pressen, klarar inte
stressen.

Lösningen finns där, inget
jag minns. När det blir så här,
släpper taget och blir tvär när
inte tanken bär.

Tar en promenad ser allt det
fina i min dag. Då slappnar
kroppen av. Den klara tankens
frid, kommer när jag ger den
tid.





Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-03-25 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström