Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vistas en stund på jorden Utan att bli utsliten.


Under-sköterskan



Hon skulle så gärna
Linda livet mellan
Bena

Bara hon hade en
Stig att vandra på

Och en äkta levnads
Kärlek att lita till

Felet var bara att
Hon var tvungen

Att färdas fram o
tillbaka på den
Stora motorleden.

Varje dag med ett fordon
För att få tiden att räcka
till mellan Jobb och hem

Och inte hann
Med någonting
Annat


Men att bli pensionär
Skulle bli ack så skönt

Att sakta gå förbi Krönen
man aldrig hann nå

Och kunna hinna
Uppskatta det som
Var härligt grönt


Då ekorrhjulet så
snabbt snurrat på

Även till sist endast
med en rollator som
hjälp. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-26 09:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tankeväckande om mångas levnad när pensionen erhålls.
2020-03-26

    Lena Staaf VIP
Tyvärr är många jobb sådana att kropp och själ är utslitna när pensionsdagen kommer. Och nu är pensionen dessutom senarelagd
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP