Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox






Utan sjukdom
skulle själva Livet
bli riktigt sjukt.

Ständigt och jämt?











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-26 09:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet är ju redan sjukt, både med och utan sjukdom, leva och sen dö är väl ett helsjukt system he
2020-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2020-03-26

  Salvation Pepper
Och utan livet
skulle det sjuka
vara livet.

Det gäller att vrida om tankenyckeln
tills låset går sönder.

2020-03-26

    Lena Staaf VIP
Vi behöver svärtan för att uppskatta ljuset
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP