Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göör säkert...

Nå´n här, som om ett skepp
har något större begrepp...
Det ej svajar!
Det direkt, sen hajar...
Bär la barlast några snäpp...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 18:38



Bookmark and Share


  ULJO
Finurliga rim här
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt