Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset!

Du ett strålande ljus i vården
blir det nå´n guldutdelning du får den!
Hälsar ju alla!
Tackarropen skalla!
TACK! Jag slår på el i röntgengården...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 13:52



Bookmark and Share


  ULJO
So vanligt riktigt kul
2020-03-30

    Max Poisé
Ja...Kul!
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt