Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPPEN MITT HUS....

Kroppen mitt hus med mörker,
ljus. Rummen utan fönster,
söker sambandens mönster.

Allt hänger ihop, ekon från
tomhetets grop. Så mycket
jag inte vet om samvetets
rop, kan gå på tok.

Lära känna mitt hus, tända
ett ljus. Granska det mörka
kan bränna, för att mig själv
lära känna.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström