Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄRLIGHETENS FÖDA....

Svaren på frågan kan vara
plågan. Det kan också vara
livslågan.

Att ta emot det rätt, ser mitt
sätt. Sanningen finns där,
inte lätt.

Ödmjukt granska ärlighetens
föda. Ger livet dess magiska
gröda.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 16:55



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Att vara ärlig mot sig själv är svårt ibland.
Fint formulerat av Dig.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström