Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sol och moln

Utanför skiner solen,
men min tillvaro saknar väderlek.
Mitt nu är grått,
men ändå genomskinligt.
Svårbedömt och obestämt.

Det är så svårt att bestämma sig för var en vill vara.
Fast mellan hemmets trygghet och tristess,
Storheten och möjligheten utanför.

Vill kunna boxa in verkligheten,
skapa ramar och referens.
Minska det skrämmande i att luften saknar slut,
för att våga ta steget.

Jag är fast här mittemellan.
Jag kommer inte vidare.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-03-29 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs