Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljuset

 

Jo jag dras till dig 

din dragningskraft är helt unik 

den bara finns där 

den är så oerhört stark 

 

så om jag var ljusets låga 

då skulle du blåsa förbi mig  

men ändå vara syret  

som tänder mig  

 

och jag vill att du ska

hjälpa mig att lysa

hjälpa mig vara jag

för all framtid 

 

så om jag var månen 

då skulle du skulle vara solen 

för att det är just du  

som får mig att lysa 

 

för du blev det vackra ljuset  

där i min becksvarta natt 

du är alltet i det ljus

som jag tror mig aldrig haft 

 

du är mitt universum 

min ledstjärna

mitt hopp och min tro 

har på nytt tänts genom dig 

 

du är min sol

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-30 14:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint och bejakande!
Kärlek är vackert och kan uttryckas på olika sätt.
2020-03-31

  alicja lappalainen VIP
våren har kommit?
2020-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar kärlekshyllning i sällskap med en fantastisk bild!
2020-03-30

  ULJO
Underbart fin text.
2020-03-30

  Öknens Ros VIP
Vacker bild till vacker dikt.
2020-03-30

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vacker bild, så passande till Din dikt.
2020-03-30

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så känslosamt, berörande vackert!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP