Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

Ljudet av vågor
som får strandens stenar
att rulla
gör mig lugn

Tillsammans med
vindens sus
solens värme
och fåglarnas vårsånger
skapas en ny känsla
i mig
en känsla av frihet
och lust till liv




Fri vers av Jojo
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-30 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin liten text att njuta av..
2020-04-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om naturens positiva inverkan!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo