Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORTFATTAT

Vägen till dig är kort,
för kort
Om den varit längre hade jag kanske
inte åkt dit hela tiden
och då hade det inte
gått så
fort

Fast den korta vägen
är det jag tycker om med
dig
Det är den korta vägen
som omfamnat
mig
fort och intensivt
ofta
Vägen är då
inte kort nog




Fri vers (Modernistisk dikt) av Saga Nordén
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-31 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén