Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPUS

Försvara sluten krets,

ombedd, avklädd

 

Bevara yttre latex,

skalet, svider

 

I frågor om mitt hädan kliv 

När skadan skedd blir industri 

Det dunkla och det sköra

och svåra att förgöra 

 

Ett opus om de möra

som väldigt gärna lystrar

men sällan vågar nämna

sitt innersta 

ett oråd

 

I en sluten krets

Strippas ly på stål

 

I ett opus

I en dans

Om en sällan sedd

balans

 

 




Fri vers (Fri form) av Saga Nordén
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 15:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Rytmisk, dunkel och skör.
Ett sällsamt opus.
2020-05-31

  hästmannen
Snyggt.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén