Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDYLL/ OGRÄS

Inuti idyll växer ogräset

Lugnet, biologisk krasch 

 

Innanför jackan klappar medvetandet

Ilande och ihåligt

Smärtar luftintaget

 

Intill brottsplatsen vilar skammen

Hån, dråplig omtanke

Anpassad för att explodera

En entré för att sprängas inifrån

 

Utanför syns inget

En våg, två våg, tre våg

En mimares mardröm

 

 




Fri vers av Saga Nordén
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 16:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Idyll som tänjs och går i bitar.
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén