Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYGGA HAND

Var lugn,


ta en hand 


 


Fatta intet,


det som inte längre finns


 


Låt allt pysa,


likt ballonger ingen längre vill ha 


 


Likt det du inte längre vill tänka på


Likt det du vill glömma


 


Var allt och lite till


Runt de med samma lugna hand,


med ett fast grepp i mjuk ton


 


Ur barndomens ro


I trofast mod


 


Var lugn,


ta en hand




Fri vers av Saga Nordén
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-31 17:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Uttryckt i en en mild och delikat ton.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén