Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLA MIG

 

STILLA MIG

stilla mig

Snälla stilla mig

Jag stillas ej 

Inget stilla nej

Hjälp den lilla säg 

Rör mig inte nej  

Säger aldrig hej 

 

Stilla mig

STILLA MIG

Snälla stilla mig

En brand i omnejd 

Sköljd av trogen lejd

Det stillar mig

Snälla stilla mig

 




Fri vers av Saga Nordén
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén