Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALVA

 

Dans på min kropp,

hetta i sanden

 

Osalig ande,

dans med tunga steg

 

Ännu tindrar inte dina ögon

Ingen lovsång i mitt öra

Jag dansar inte på din kropp

Ber aldrig om mer

Fastän jag bönar

 

Du vandrar omkring 

för att finna

glimrande ögon

Min lovsång

 

Med händer täckta av brännmärkslindrande salva

nuddar jag dig och 

njuter

Din lovsång

 

Len och skimrande

Svag och bedjande

 

Finner det som kvider

binder dansanta fötter

och balsam

 

Nätta fötter

brända av sandens hetta

Min lovsång

 

Du dansar på min kropp

 




Fri vers (Fri form) av Saga Nordén
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-08 15:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stundtals glimrande balsamord.
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén