Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den längtansfyllda Flickan och Mas-skaran



Stod bara inte ut
Längre i Dalarna
flyttade till Närke

Och Vintrosa träffade
en trevlig Carl blev
med barn,gladde
sig så.

Betalde 100 Kr. För
En Bebis-konsert i
staden Örebro

Så fick hon reda på
Att den var inställd
P.g.a Coronan

Gnällspikars också!
Alltid ska nåt skiiit
komma emellan

När man bara vill
Ha lite barnsligt roligt
Uti en blåsig Marsdag




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-31 19:17



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Örebro, ja.
Har bara en gata.

Vad annat kan ske?
2020-04-01

    Lena Staaf VIP
Så tråkigt att missa bebiskonserten! Men när bebisen är född blir det nog daglig skrik-konsert i stället. Hon får se fram emot det!
2020-03-31

  Bodingen VIP
Det går aldriiig i Örebro. Heja Dalarna!
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP