Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLK VI INTE TÄNKER PÅ OM ETT ÅR

I en stad bland frostade bostäder
bor någon snart fri från ånger
Likt en post-valrörelse
släpar hon sina fötter genom leran
Gatorna är inte tillräckligt smutsiga
hon inte skadad nog
Ingen vet var hon befinner sig om ett år
Graven eller rutan
Rysk roulette med allmängiltigt leende
Prispall för bästa karaktär
Där bodde någon
fri från ånger




Fri vers av Saga Nordén
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-02 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén