Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 2 april ( i närheten)

 

nakna grenverk tänds

bländande sol rullar upp

tinar morgonfrost




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-04-02 10:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert beskrivet!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg