Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5

Först kommer krus på vattenytan, sedan 5-metersvågen.
Då stod jag plötsligt där, nyss ovetandes, nu i väntan på nedslag.




Fri vers av Saga Nordén
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-04-05 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén