Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLIPPERSPEL

Oro
det sprids genom lönndörrar
Det behövs bara att någon vet bakvägen
så är kulan inne
i rullning

Gångarna känner av det tysta flipperspelet i sin betongkropp
men det är inte förrän tonerna från det lågmälda skådespelet
nått eldstaden som flamman tar fart

(Jag sätter mig framför brasan,
elden sprider sig mot taket och
hettan når min hud)

Rummet har bildat en syrefattig kuvös
men glömde att bygga en utväg

Så blir det när någon glömt låsa bakdörren.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Saga Nordén
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-05 01:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra! Känslosamt och berörande.
2020-04-06

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=fj3OmTnARLI

2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
"Vart ska du gå
när betonghjärtat slutat att slå?" (fast på danska, med Röde Mor)
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén