Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppåt bara uppåt!

Hon sa, älskling
se hur alla * sträcker sig
räcker sig ner efter dej och mej...
Vi flyger väl uppåt nu när rymden
öppnat sig för dej och mej...

Det måste väl finnas nå´n där
som tycker om oss, håller om oss
ja håller av oss alla...

För bara så där att, i ett, i ett
på en kort tid, skall vi väl
inte falla av - bli - borta....

Nå´n ovan där ser nog vårt läge,
inne läge, eller nå´t ännu värre
om vi hamnat i ett coronaläge...

Kanske där, finns det vi behöver...
Kanske där, finns nå´n plats
till oss som är över...

Du! Dags för uppåt manöver!!!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-05 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt