Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återbruksdikt 2013


sus ur sus

 

 




vi rör oss 

ur ordens ångor 



tillfälligt beträder vi 

våra kroppars månlandskap 



ett uns av värme 

vid köldens krater 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-05 12:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så kan det kännas när man en kall natt skådar mot stjärnhimlen - små sandkorn är vi.... Kanske är vår uppgift i skapelsen att älska - vi försöker !
2020-04-08

    Lena Staaf VIP
En värme som behövs i ödsligheten!
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg