Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 6/4


luffarslöjd

 

små lätta moln och

svarta filigransmycken

sirliga drömmar




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-06 06:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh vilken vacker haiku med ovanligt ordval! Googlade filigran, tack, nu fick jag lära mig något nytt! Superfin, sparar den! :)
2020-04-20

  TrollTörnTrappan VIP
Pugh & Pegasus möter en flock mörka drottningar på kvastar?!?
2020-04-06

  Per Rydberg
Vackert i det lilla!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X