Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INATT

Inatt väntar jag på
mer tid
Oändligt långa timmar
passerar
de renar

Framåtvänd backning
tog mig igenom
kvällen

Utan utväg var
det svårare
att ta emot
den smällen

Jag fick mer tid
oändlig
jag ångrar mig




Fri vers av Saga Nordén
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-06 13:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ibland kan väntan vara fruktlös.
Det som har hänt har hänt och
man vill framåt. Men inte utan
svårigheter. Så ser jag det.
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Saga Nordén
Saga Nordén