Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom kort

 

nästan rund måne

träder fram ur vattrad sky

mörkret lägger sig




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-06 21:20



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Du gamle måne - poeterna musa ( i många språk är månen hon och solen han, och människa han - hos oss är det tvärtom ! )
2020-04-08

    Lena Staaf VIP
Finaste himlalampan i din dikt.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg